Információk


 

Tisztelt Lakók! Tisztelt Hozzátartozók!

 

Tájékoztatom Önöket, hogy a 2022. július 01-től az utolsó fenntartott járványügyi intézkedés, a kötelező maszkviselés is megszűnik az intézményben a Nemzeti Népegészségügyi Központ által 2022. június 30-án kiadott 15141-3/2022/EÜIG Határozata alapján.

 

A látogatás rendje változatlan a Házirendben foglaltak szerint

* minden nap 09:00-21:00 óra között az általános gondozási szinteken,

* minden nap 13:00-19:00 óra között a fokozott gondozást biztosító részlegeken;

 

A meghatározott időszakokon kívül látogató az intézményvezető tudtával és előzetes engedélyével, csak indokolt esetben tartózkodhat.

 

Szeretteikről a szolgálatban lévő gondozó személyzeten keresztül érdeklődhetnek a(z)

0. fokozott gondozási szinten elhelyezettekről a +36203410371 vagy a +3626541018 telefonszámokon;

1. fokozott gondozási szinten elhelyezettekről a +36203904596; +3626541019 telefonszámokon.

 

Kérem, legyenek türelemmel hívásaikkor, mert kollégáim csak munkafolyamattól függően tudják a telefonokat felvenni!

 

Köszönöm figyelmüket és együttműködésüket!

 

Budakalász, 2022. július 01.

 

Lipterné Bierbaum Erika

intézményvezető

Célunk, hogy a nálunk élők számára biztosítsuk a nekik legmegfelelőbb környezetet és körülményeket a boldog, nyugodt nyugdíjas évekhez.

A Napvirág Idősek Otthona személyes gondoskodást nyújtó bentlakásos intézmény Budakalászon, amely tartós elhelyezést biztosít átlagot meghaladó minőségű elhelyezési körülmények között, modern, négyszintes épületben, 2006. februárjától. Az épületben 123 akadálymentes, kényelmesen, otthonosan berendezhető, napfényes apartman mellett számos olyan helység található, amik lakóink jó közérzetét biztosítják:

 • Tágas étterem, modern, jól felszerelt konyhával, ahol a napi ötszöri étkezést biztosítjuk. Ételeinket a könnyű vegyes étrend összeállításának szabályai határozzák meg, de nagyszámban készülnek orvosi elrendelésre diéták is.
 • Kényelmes, otthonosan berendezett társalgó, ami helyet ad nagyobb rendezvényeinknek is.
 • Meghitt, olvasnivalóban gazdag könyvtár, ahol kiscsoportos foglalkozásainkat tartjuk, valamint a közösségi internetet használókat várja. Ebben a helységben lehetőség van kisebb családi összejövetelek megrendezésére is.
 • Orvosi rendelő, ahol heti két alkalommal rendel háziorvosunk Dr. Somogyi András, havonta két alkalommal Dr. Nagy Zsuzsanna pszichiáter szakorvos és havonta Dr. Kiss Balázs neurológus szakorvos biztosít konzultációs lehetőséget. Lakóink egészségi állapotát rendszeresen végzett szűrésekkel figyeljük.
 • Só-technológiás, oxigénnel fertőtlenített uszodánk és tornatermünk biztosítják lakóink aktív kikapcsolódását, fizikai erőnlétének javítását, fenntartását.
 • Ökumenikus kápolnánk nyitva áll a vallásukat gyakorlók előtt.
 • Fodrász, kozmetikus, manikűrös, pedikűrös és masszőr szolgáltatásait vehetik igénybe a felfrissülni és szépülni vágyók.
 • Legfontosabb feladatunk a fizikai szükségletek kielégítése, amibe beletartozik az apartmanok és a közös helységek fűtése, világítása, meleg,- és hidegvízzel történő ellátása, valamint azok takarítása, karbantartása, de a mosás, vasalás is.
 • Az egészségügyi ellátás mellett kiemelten fontos terület lakóink lelki-, és mentális gondozása. Havonta egyszer ökumenikus lelki délelőtt keretében találkozhatnak lelkésszel.
 • Mentálhigiénés munkatársaink színes változatos programokat szerveznek. Ezek között rendszeresen szerepelnek kártya- és társasjátékok, beszélgetések, filmvetítések, sportfoglalkozások, kirándulások, alkalmanként színházba, koncertekre, múzeumba járunk.
 • Gyógytornászaink a hét öt napján tartanak egyéni és csoportos, valamint vízi tornát.

Apartmanjainkat és az egész épületet igyekeztünk úgy kialakítani, hogy az mind funkciójában, mind minőségében képes legyen megfelelni a legmagasabb elvárásoknak. Az épületre és annak berendezési tárgyaira vagyonbiztosítással rendelkezünk, ami kiterjed a természeti és egyéb károk eseteire is.

Lakóinkat érintő változásokban az Érdekképviseleti Fórum véleményét, tanácsait kérjük. A jogsérelmeket a fórum mellett ellátott jogi képviselő segít orvosolni. 

További információk a Dokumentumok menüben elérhetőek.

 

info@napviragotthon.hu